Urban Health Farms is te vinden in de nieuwste uitgave van KAS Magazine. Als innovatieve onderneming heeft Urban Health Farms als doel om een brug te slaan tussen glastuinbouw en indoor vertical farming. Het bedrijf heeft een indoor farm gevestigd op Brightlands Campus Greenport Venlo, waar momenteel meer dan twintig verschillende gewassen worden getest in vier verschillende teeltomgevingen. Oprichter en managing director Bernard Sleijster en COO Reinier Donkersloot hebben als missie om wereldwijd een netwerk van duurzame, schaalbare en efficiënte indoor vertical farms op te zetten. Deze farms moeten voedzaam, vers en smakelijk voedsel produceren zonder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, en dicht bij de consument worden geproduceerd.

“We willen een revolutie teweegbrengen in de manier waarop voedsel wordt geproduceerd en gedistribueerd”, aldus Bernard.

KAS Magazine richt zich sinds mei 2009 op ondernemers in de professionele glastuinbouw. Het magazine heeft een focus op future proof ondernemen en is daarmee het blad voor de tuinbouw van vandaag én morgen. Kwaliteit staat daarbij voorop, zowel inhoudelijk als visueel. KAS wil een trotse sector laten zien die wordt gevormd door ambitieuze ondernemers en daadkrachtige bedrijven. KAS doorbreekt bovendien de traditie van wisselende thema’s en zet het hele jaar door de belangrijke thema’s binnen de glastuinbouw in de spotlights. Dit doet zij aan de hand van inhoudelijke artikelen over onder andere energie, innovatie, datasharing, investeren, wetgeving, ondernemerschap, (plant)gezondheid, marketing, arbeid, scholing en ketenontwikkelingen.

Download het hele artikel hier.

  +31 30 20 83 026
  info@urbanhealthfarms.com
  Villa Flora, Villafloraweg 1
      5928 SZ Venlo
      The Netherlands 

 

 +31 30 20 83 026
  info@urbanhealthfarms.com
  Villa Flora, Villafloraweg 1
       5928 SZ Venlo
       The Netherlands

 

 

SUBSCRIBE
TO OUR NEWSLETTER

Thank you for your interest in Urban Health Farms. The information you requested will be sent to your inbox shortly.

Gain immediate access to our Introduction Brochure.
We will automatically subscribe you to our newsletter for news and updates.

Thank you for your interest in Urban Health Farms. The information you requested will be sent to your inbox shortly.

Share This